Uitnodiging Algemene Leden Vergadering VVD Houten 26 oktober a.s.

Op 26 oktober houdt de VVD Afdeling haar volgende Algemene Ledenvergadering. In dit artikel kunt u lezen wat er op de agenda staat. Secretaris Carla Beijer nodigt leden van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Beste leden van de VVD afdeling Houten,

Namens het bestuur nodig ik u uit aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering die plaatsvindt op woensdag 26 oktober aanstaande, aanvang 20.00 uur bij de Roskam in Houten. De zaal is open vanaf 19.45 uur.

Het wordt een belangrijke vergadering als gevolg van de veranderingen in verband met de nieuwe Partijstructuur. Over dit onderwerp hebben we in de laatste ledenvergaderingen al uitgebreid gesproken.

De agenda ziet er als volgt uit:

  1. Opening en mededelingen
  2. Verslag vorige vergadering d.d. 13 april 2016
  3. Verkiezingsprogramma Tweede Kamer verkiezingen 2017
  4. Voorstel tot opheffing van de VVD afdeling Houten om vervolgens op te gaan in het nieuwe Lokaal Netwerk Kromme Rijnstreek (inclusief financiƫle afwikkeling, verslag kascommissie en decharge van bestuur), aftreden van de huidige bestuursleden, vacature bestuur Lokaal Netwerk Kromme Rijnstreek
  5. In discussie met de fractie
  6. Rondvraag en sluiting

Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een drankje met elkaar na te praten.

Graag hoopt het bestuur u allen te ontmoeten tijdens deze belangrijke Algemene Ledenvergadering. Wilt u mij vooraf laten weten of u aanwezig zult zijn?

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Carla Beijer
secretaris VVD Houten