Agenda rondetafelgesprekken 31 januari a.s.

Dinsdag 31 januari staan de volgende rondetafelgesprekken op het programma. Onderstaand kunt u lezen wat er op het programma staat en welk lid van de VVD fractie het onderwerp behandelt.


RTG
Tijd
Locatie
Wie
Onderwerp

3

20:00

Raadzaal

Robert Paling*

Nieuwbouw Wegwijzer/Den Oord

4

20:00

046+047

Jan Rinkel**


Jan Rinkel**


Ruud Vis***

Aanleg 6e hockeyveld sportcomplex de Meerpaal

Kadernota 2018 Veiligheidsregio Utrecht (VRU)

Visie communicatie en participatie 2017 - 2021

*     In de gemeenteraadsvergadering zal VVD Raadslid Ruud Vis woordvoerder zijn bij de behandeling van de nieuwbouw Wegwijzer/Den Oord. 

**   In de gemeenteraadsvergadering zal VVD Raadslid Yvonne van Dijk woordvoerder zijn bij de behandeling van de aanleg van het 6e hockeyveld en VVD Raadslid Ruud Vis is woordvoerder bij de Kadernota 2018 VRU.

***   In de gemeenteraadsvergadering zal VVD Fractievoorzitter Eef Stiekema woordvoerder zijn bij de behandeling van Visie communicatie en participatie.

In beide RTG's zullen de commissieleden indien van toepassing bijgepraat worden over regionale aangelegenheden. In RTG 3 staat tevens de rondvraag op de agenda, op RTG 4 het spreekrecht voor burgers.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over bovenstaande onderwerpen, dan kunt u contact opnemen via: fractie@vvd-houten.nl Meer informatie over de agenda van RTG's en de raadsvergadering kunt u vinden via de website van de gemeente. Bovengenoemde (en eerdere) raadsvoorstellen staan ook hier. 

Bovenstaande onderwerpen worden na de informatie vergarende fase in de RTG's op 14 februari in de raad besproken.