Een stem op de VVD is een stem voor bouwen in Houten

15 Maart zijn er weer verkiezingen, je kunt je stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. Voor de Provinciale Staten heeft de VVD twee kandidaten uit Houten: Daan op nr. 13 en Melle op nr. 18.

Een Houtense stem op de VVD is belangrijk:

1. Woningbouw in Houten Oost 

Om dit te realiseren is het belangrijk dat de VVD de grootste wordt. De huidige partijen in de coalitie in Procinciale Staten willen niet dat Houten daar gaat bouwen. Lijsttrekker André van Schie van de VVD heeft zich uitgesproken voor bouwen in Houten Oost.

2. Veilig en vlot van A naar B

Het wordt tijd dat de provincie werk maakt van het volledig maken van de aansluiting op de A12 zodat je daar ook van en naar Arnhem kan. Daarnaast moet er geïnvesteerd worden in een netwerk van snelfietsroute en bredere fietspaden 

3. Een duurzame toekomst zonder nog meer windmolens

Als het aan het huidige provinciebestuur ligt bepaalt de provincie waar windmolens worden geplaatst, desnoods zonder toestemming van de gemeente. Dat vindt de VVD de wereld op z’n kop! Op deze manier zal er helemaal geen draagvlak meer voor zijn. Beter is het om te investeren in kernenergie. Daar gaat de provincie indirect over omdat de leden van Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer kiezen.

Stem ook bij de Waterschapsverkiezingen op de VVD voor een zuinig en kritisch bestuur dat doet wat nodig is om droge voeten te houden en te zorgen voor schoon en voldoende (maar niet teveel) water.