Mr. D.U. Stikkerplaquette voor voormalig wethouder Herman Geerdes

Zaterdag 2 september werd een gezellige VVD Houten barbecue gehouden. Hierbij werd voormalig wethouder Herman Geerdes verrast met een mooie blijk van waardering: de Mr. D.U. Stikker-plaquette.

De Mr. D.U. Stikker-plaquette krijg je niet zomaar: het is één van de hoogste onderscheidingen voor politieke ambtsdragers binnen de VVD. De plaquette, die vernoemd is naar de eerste voorzitter van de VVD, wordt in bijzondere gevallen toegekend door het landelijke hoofdbestuur.

Herman kreeg de blijk van waardering uit handen van fractievoorzitter Eef Stiekema: “Herman heeft zich in de afgelopen ruim twintig jaar ingezet als raadslid, fractievoorzitter en als wethouder. Hierin was hij echt hét gezicht van de VVD in die jaren en heeft daarin veel mooie dingen voor Houten en voor de VVD gedaan. Na zijn wethouderschap is Herman als onderdeel van de sollicitatiecommissie voor de kieslijst en als adviseur actief gebleven. De erkenning van zoveel inzet door het toekennen van de Mr. D.U. Stikker-plaquette is zeer verdiend!”