Langs de deuren in Het Meer en De Tuin

Zaterdag liepen vrijwilligers van de Houtense VVD weer een rondje door de wijk om te horen wat er leeft en wat we in de gemeenteraad voor mensen kunnen betekenen.

In de wijken Het Meer en De Tuin werden veel positieve geluiden opgehaald, veel mensen zijn gewoon blij in Houten en in hun wijk in het algemeen. We hoorden hiernaast ook veel goede tips die we mee kunnen nemen in de raad.

Uiteraard vroegen we ook aandacht voor Daan Vermeulen, onze Houtense kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezing op 22 november. Daan woont samen met zijn vrouw en zwarte labrador in Houten. In het dagelijks leven is hij arts in opleiding tot arts infectieziektebestrijding/arts M&G bij de GGD regio Utrecht.

Sinds 2007 is Daan lid van de VVD en sinds hij in Houten woont is hij politiek actief geworden. Eerst als secretaris van het netwerk Kromme Rijnstreek en na de splitsing voorzitter van het netwerk Houten. In zijn vrije tijd houdt hij zich onder andere als secretaris bezig met een lokale coƶperatie die collectief duurzame energie opwekt.