11 SEPTEMBER OPEN AVOND VVD VERKIEZINGSPROGRAMMA PROVINCIALE STATEN

Maart 2015 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. De commissie die het VVD-verkiezingsprogramma voor de Provincie Utrecht schrijft, geeft inwoners graag de kans hun goede ideeën naar voren te brengen. Daartoe wordt op 11 september 2014 een open avond georganiseerd.

Provincie Utrecht   

Utrecht als meest competitieve regio van Europa
De VVD kijkt terug op een succesvolle provinciale periode. Als grootste partij zijn er veel speerpunten gerealiseerd op gebied van economie, natuur en verkeer. Zo is er op tientallen plaatsen gewerkt aan betere verkeersstromen. De Provincie Utrecht steekt uit boven regio’s als Londen, Frankfurt en Parijs door een sterk en evenwichtig economisch profiel op gebied van infrastructuur, hoger onderwijs, arbeidsmarkt en efficiency. Door de Europese Commissie is de regio Utrecht voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de meest competitieve regio van Europa.

De VVD vindt het van groot belang dat de economie in Utrecht sterk blijft, de natuur floreert en het verkeer snel en veilig doorstroomt. Voorzitter verkiezingsprogrammacommissie Baerte de Brey: “De provincie is nog niet af. Wij kunnen uw ideeën goed gebruiken en roepen u op om uw gedachten met ons te delen. Wij kijken uit naar uw komst!”

Een ieder is op 11 september a.s. van harte welkom in het Provinciehuis aan de Archimedeslaan te Utrecht. De avond begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Koffie en thee staan voor u klaar.

Yvonne Bottema is bestuurslid van de VVD Kamercentrale Utrecht