AGENDA RONDETAFELGESPREK 1 JULI A.S.

Op dinsdag 1 juli wordt er weer een rondetafelgesprek gehouden. In dit artikel kunt u lezen waar deze over gaat, VVD fractievoorzitter Eef Stiekema zal aan het gesprek deelnemen. Als u vragen over deze of andere onderwerpen heeft dan kunt u contact opnemen met de VVD fractie via het contactformulier op deze site.

RAADSVOORSTEL COLLEGEPROGRAMMA 2014-2018 'HOUTEN MAKEN WE SAMEN' 

De raad heeft het college de opdracht gegeven de doelstellingen uit het beleidsakkoord 2014-2018 ‘Houten maken we samen’ alsmede de hierin opgenomen ombuigingstaakstelling binnen een bandbreedte van € 2,5 - € 3,0 miljoen nader uit te werken in de vorm van een collegeprogramma. Het voorliggende collegeprogramma 2014-2018 biedt deze uitwerking.  

Op basis van het collegeprogramma is het financieel meerjarenperspectief in 2018 structureel op orde én is er sprake van een solide financiële buffer. Hierdoor is het niet direct nodig om bij financiële tegenvallers aanvullende ombuigingsmaatregelen te nemen. Om dit te realiseren is er slechts een beperkt beroep gedaan op de beklemde reserve. Ook blijft de omvang van de vrije algemene reserve gedurende de komende bestuursperiode schommelen rond de provinciale norm van € 2,5 miljoen. 

link naar het raadsvoorstel en het collegeprogamma

Raadzaal