STUDIEDAG LIBERALE DENKERS EN LIBERALE VISIES

VVD afdeling de Bilt organiseert op 5 juli een liberale studiedag: “Liberale Denkers en Liberale Visies” in het HF Witte centrum in de Bilt. Deze studiedag wordt gegeven door een ervaren trainer van de Haya van Somerenstichting.


Liberale denkers

Op deze dag zal nadere aandacht besteedt worden aan welke denkers door de eeuwen heen bijgedragen hebben aan het liberale gedachtegoed, wat de context was waarin zij leefden en hoe hun theorieën vertaald kunnen worden naar de politieke issues van het heden. Hiernaast zullen de verschillende visies van het Liberalisme en hun verhouding tot de huidige politieke partijen besproken worden.

Deze studiedag staat open voor alle leden van de VVD. Ook niet leden die zich willen verdiepen in het liberalisme zijn van harte welkom. Het aantal deelnemers is gemaximeerd en daarbij geldt vol=vol. De kosten bedragen voor deze dag 35 euro inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch.

Wilt u deelnemen aan deze studiedag, geef u dan op door het inschrijfformulier terug te sturen aan secretaris@vvd-debilt.nl. U ontvangt vervolgens een voorlopige bevestiging welke na betaling definitief is.

Met liberale groet,
Jacqueline Schepens