VERGADERING KAMER CENTRALE VVD UTRECHT

Op zaterdag 24 mei a.s. vindt de Centrale Vergadering van de KC Utrecht plaats. De vergadering begint om 10.00 uur en vindt plaats in het H.F. Witte Centrum aan het Henri Dunantplein in De Bilt. Aangezien het een algemene ledenvergadering betreft op het niveau van de KamerCentrale Utrecht, zijn alle leden van de VVD Houten van harte welkom.

AGENDA

  1. Opening en mededelingen

    Politiek intermezzo, dit wordt verzorgd door:
    Dhr. P. Moors, als Kamerlid toegevoegd aan de Kamercentrale Utrecht. Hij zal zich aan de vergadering voorstellen en met u in gesprek gaan over onderwerpen uit zijn portefeuille.

  2. Vaststelling verslag Centrale Vergadering d.d. 1 maart 2014 (bijlage 1)

  3. Vaststellen voorlopige groslijst. Op grond van artikel 44 lid1 sub b en S3.6 van het HR dient de CV een voorlopige groslijst vast te stellen met kandidaten die door de afdelingen zijn genoemd, alsmede met kandidaten die de vergadering
    daartoe wenst op te nemen.

  4. Benoeming/verkiezing lijsttrekker. Het bestuur stelt voor dhr. R. van Lunteren te benoemen tot lijsttrekker voor de Statenverkiezingen van 2015. Dhr. van Lunteren was eveneens lijsttrekker in 2011 en is gedeputeerde namens de VVD in het college van GS.

    De ledenvergadering van de afdelingen zijn tot het stellen van tegenkandidaten bevoegd. Tegenkandidaten kunnen bij de secretaris van de Kamercentrale worden voorgedragen tot uiterlijk 14 dagen voor de datum van de Centrale Vergadering met bijsluiting van cv en instemmingsverklaring.

  5. Verkiezingsprogrammacommissie PS verkiezingen 2015.

  6. Voordracht voorlopige kandidaten Eerste Kamerverkiezingen op grond van artikel S5.4 HR (de zittende leden zijn kandidaat q.q. op grond van artikel S5.3 HR).

  7. Agenda voorjaarscongres 13 en 14 juni 2014 (www.vvd.nl).

  8. Statenfractie, Eerste en Tweede Kamerleden, Waterschapslid.

  9. Bestuursmutaties. Mw. M. Swennen heeft aangegeven zich te willen terugtrekken als 1ste portefeuillehouder O&T. Mevrouw P. Arora zal haar functie overnemen Het bestuur stelt de vergadering voor tot lid van het DB, 2de portefeuillehouder O&T, te benoemen dhr. B. Steunenberg. De heer A. Gerritsen is aan het eind van zijn bestuurstermijnen gekomen in de functie van voorzitter en is dus niet herbenoembaar. Het bestuur stelt de vergadering voor dhr. W. Kolff tot voorzitter te benoemen (bijlage 2). De ledenvergadering van de afdelingen zijn tot het stellen van tegenkandidaten bevoegd. Tegenkandidaten kunnen bij de secretaris van de Kamercentrale worden voorgedragen tot uiterlijk 14 dagen voor de datum van de Centrale Vergadering met bijsluiting van cv en instemmingsverklaring.

  10. W.v.t.t.k., rondvraag en sluiting.

Bijlage 1 en 2 zijn op te vragen via het contactformulier op deze site.

Kamercentrale Utrecht