UTRECHTSE KANDIDAAT VERKIEZINGEN EUROPEES PARLEMENT

Wist u dat er een Utrechtse kandidaat op een verkiesbare plek staat voor de verkiezingen van het Europees Parlement? Het gaat om Mark Dijk, hieronder stelt hij zich voor.


Mark Dijk

"Ik wil een Europa dat zich richt op economische groei, maar ook een Europa dat begrijpt wat er in de samenleving leeft. Voor economische groei moet Europa hervormd worden, de interne markt voltooid worden en moet het afgelopen zijn met die duizenden detailregeltjes waar iedereen zich aan ergert. Europa moet de meest concurrerende economie in de wereld willen worden.

Voor die ambitie is het belangrijk dat Europa begrijpt en handelt naar wat bewoners van Nederland en andere Lidstaten beweegt. Het moet aanvoelen dat als iedereen moet bezuinigen, Europa ook moet bezuinigen, dat vrij verkeer van werknemers een groot goed is, maar dat uitkeringstoerisme onacceptabel is en dat kritiek niet eng is, maar de enige manier om Europa sterker te maken.

Hier sta ik voor: een sterke Europese economie en Europese Unie die minder doet, maar wel beter. Dat is goed voor Europa, maar vooral voor Nederland."

Mark Dijk nummer 4 VVD kandidatenlijst Europees Parlement

voor meer informatie en de campagneagenda zie zijn eigen website