DE VVD KRIJGT LOKAAL HET MEEST VOOR ELKAAR

Het is niet ondenkbeeldig dat u de kandidaat gemeenteraadsleden van VVD Houten de afgelopen twee weken op straat bent tegengekomen. Maarwe zijn niet alleen de afgelopen twee weken bereikbaar geweest. De afgelopen vier jaar kon u ons aanspreken als volksvertegenwoordiger: op straat, bij de sport- of cultuurvereniging waar we lid van zijn, via telefoon, via mail, via de website, via facebook en zelfs via Google+. En dat heeft u ook gedaan! Door te luisteren naar u wisten we wat er in Houten leeft en konden we dit vaak meeneemen in onze besluitvorming. We waren het niet altijd eens, dat kan natuurlijk ook. In die gevallen legden we ook uit waarom we van mening verschilden.

Wij vinden het namelijk heel belangrijk om uit te leggen wat VVD Houten de afgelopen 4 jaar in het college van burgemeester & wethouders en in de gemeenteraad voor elkaar heeft gekregen. Uit onverdachte hoek, de Volkskrant is niet echt de spreekbuis van liberaal Nederland, wordt bevestigd dat "de VVD lokaal het meest bereikt en ook zorgt voor lagere lasten en veiligere straten." Ook in Houten heeft de VVD de afgelopen 4 jaar aan de weg getimmerd en we willen dat met uw steun de komende 4 jaar graag voortzetten.

Aan de vooravond van 19 maart willen wij nogmaals benadrukken hoe belangrijk het is dat u morgen u stemt uitbrengt en uiteraard is een stem op de VVD de grootste garantie op: "winkelen op zondag, stabiele lokale lasten, aandacht voor veiligheid en zo min mogelijk regels!

Herman Geerdes
Eef Stiekema
Yvonne van Dijk-Hessing
Marcel Dagniaux
Ruud Vis
Robert Paling
Bas Moen
Geert Renia
Gijs Flameling

VVD krijgt lokaal het meest voor elkaar