HERMAN GEERDES OVERHANDIGT SLEUTEL OUDE POLITIEBUREAU AAN HOUTENSE HELDEN

Zaterdag 15 maart a.s. gaat wethouder Herman Geerdes (Centrumontwikkeling) om 13.45 uur de sleutel van het oude politiebureau aan de Slinger 2 in Houten officieel overdragen aan de Coöperatie Houtense Helden. Hiermee krijgen de Houtense Helden, minimaal tot eind 2016, het pand in beheer en gebruik.


Houtense Helden  

Na de officiële sleuteloverhandiging krijgt het publiek tussen 14.00 uur en 16.00 uur een ‘preview’ van wat er in het politiebureau allemaal gaat gebeuren. Inwoners van Houten zijn van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen. De komende maanden worden gebruikt om het pand samen in te richten en met elkaar activiteiten te ontwikkelen voor en met alle Houtenaren. Kunst, cultuur, meedoen en ontmoeting staan daarbij centraal In september aanstaande is de officiële feestelijke start van alle activiteiten in en om het politiebureau.

De gemeente omarmt het initiatief van de Houtense Helden, omdat zij ruimte wil geven aan ideeën en plannen van Houtense inwoners. Hun initiatief draagt bij aan de betrokkenheid en sociale binding van Houtenaren en versterking van de sfeer op De Slinger.