EVEN VOORSTELLEN... EEF STIEKEMA

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zullen meerdere VVD kandidaten zich voorstellen, vandaag is het de beurt aan Eef Stiekema. Eef staat op de VVD kandidatenlijst op plek 2.

"Ik ben 43 jaar en werk al meer dan twintig jaar in de levensmiddelenindustrie. De afgelopen vier jaar ben ik daarnaast gemeenteraadslid geweest voor de VVD in de gemeente Houten. Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen sinds 2002 met veel plezier in Houten.  

De afgelopen vier jaar hebben we als VVD fractie veel kunnen doen om Houten veiliger, bereikbaarder en leefbaarder te maken. Daarbij hebben we ondanks de grote financiĆ«le uitdagingen Houten ook betaalbaar gehouden.

Wat wil ik bereiken? 

  • Een veilig Houten: regels die er zijn moeten worden gehandaafd, daarnaast meer mogelijkheden voor de politie om inbraken en autokraken tegen te gaan. 
  • Een bereikbaar Houten: een verbeterde doorstroming van, naar en in Houten. Maar ook voldoende parkeergelegenheid in de centra en goed openbaar vervoer in de kleine kernen. 
  • Een leefbaar Houten:   
     - Financieel solide: geen stijging van lokale lasten, kritisch op elke uitgave.
     - Winkeliers bepalen zelf wanneer hun winkels open zijn, ook op zondag.
     - Een goed ondernemersklimaat: goed voor bedrijven en de werkgelegenheid in Houten.

Ik ga voor een veilig, bereikbaar en leefbaar Houten. Een Houten waar mensen die iets van hun leven willen maken zich thuis voelen!"

Eef Stiekema