TENTOONSTELLING OVER VERKIEZINGEN IN SCHALKWIJK

Schalkwijkers zijn trots op het culture erfgoed van hun dorp en geven daaraan door middel van diverse thema tentoonstellingen in het Museum Dijkmagazijn De Heul aan de Provincialeweg 70 bekendheid. Zo is er een tentoonstelling met vele persoonlijke herinneringen over Het Gebouw van Schalkwijk en ter gelegenheid van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen een tentoonstelling over de geschiedenis van de verkiezingen in Schalkwijk en Houten en de lokale thema's die daarbij speelden.

VVD gemeenteraadslid Eef Stiekema en Robert Paling (kandidaat voor de VVD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen) zijn 23 februari eens gaan kijken wat deze tentoonstelling biedt. Omdat het vermoeden bestond dat er nog maar weinig VVD attributen tentoongesteld werden, hadden Eef en Robert wat historisch VVD campagne materiaal mee genomen ter verrijking van de expositie. Uiteraard mocht daarbij ook de unieke verkiezingskrant van 2014 niet ontbreken met op de voorpagina een foto van wethouder Herman Geerdes (geboren en getogen Schalkwijker) en minister Schultz van Haegen, tijdens een bezoek aan Schalkwijk.

Eef Stiekema overhandigt het politieke materiaal aan Hendrik Pothuizen

Eef Stiekema overhandigde het VVD campagne materiaal aan de heer Hendrik Porthuizen van het Museum Dijkmagazijn De Heul. Het museum is open op de laatste zondag van de maand tussen 11:00 en 16:00 uur. Voor meer informatie over tentoonstellingen kunt u  www.museuminschalkwijk.nl raadplegen.

Museum Dijkmagazijn De Heul in Schalkwijk