EVEN VOORSTELLEN... RUUD VIS

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zullen meerdere VVD kandidaten zich voorstellen, vandaag is het de beurt aan Ruud Vis. Ruud staat op de VVD kandidatenlijst op plek 5.

Heel veel inwoners van de gemeente Houten zullen het met mij eens zijn als ik zeg dat het enorm fijn wonen en leven is in onze stad. Met goed bereikbare centra van alle faciliteiten voorzien, geschakeld aan een prachtig buitengebied is er voor ieder wat wils. Houten leeft en bruist als nooit tevoren.

Ik wil dan ook samen met VVD Houten zorgdragen dat dit behouden blijft en waar mogelijk nog uitbreiden zonder financiële risico's aan te gaan. Uitgaande van de eigen kracht van de inwoners, een transparant en solide bestuur kunnen we onze doelen verder realiseren. Hoog op mijn agenda staan de volgende punten die ik de komende vier jaar onder meer verder wil gaan oppakken;

  • Houten moet veilig zijn en veilig voelen voor haar inwoners. Voor VVD Houten staat veiligheid centraal. Het is één van de kerntaken van de gemeente. Inwoners en hun eigendommen moeten worden gerespecteerd.
  • VVD Houten wil dat scholen zich primair concentreren op kwalitatief goed onderwijs, waarbij kennisoverdracht, het kunnen toepassen van opgedane kennis en sociale vaardigheden weer centraal staan. 

Vanuit mijn eigen overtuiging en een positieve levenshouding, waarbij keuzevrijheid, eigen verantwoordelijkheid en respect voor elkaar centraal staan, neem ik de verantwoordelijkheid om het goede te continueren en datgene te verbeteren waar de mogelijkheden en kansen liggen.

Ruud Vis