Save the date: bezoek Eerste Kamer 24 juni

Een initiatief van meerdere Utrechtse VVD Afdelingen, onder de noemer VVD Voegt Toe, organiseert op 24 juni 2015 een bezoek aan de Eerste Kamer. VVD leden zijn hier van harte voor uitgenodigd.

Het dag vullende programma start rond 9.00u rondom Utrecht. Een bus brengt ons naar het Provinciehuis waar we uitleg krijgen over de werking van het provinciale bestuur. Ook komt de getrapte verkiezing van de Eerste Kamer aan de orde.

Onder het genot van een verrassende lunch gaan we van Utrecht naar Den Haag.

Rond 13.00u worden we door Eerste Kamerlid Frank van Kappen ontvangen en rondgeleid. Dhr. Van Kappen geeft toelichting op de werkzaamheden en actualiteiten in de Eerste Kamer en er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen. Indien mogelijk bezoeken we de Ridderzaal.

We sluiten af met een borrel, zodat we gezamenlijk wat kunnen napraten, waarna de bus ons terugbrengt naar Urecht om rond 17.30 daar aan te komen.

VVD leden worden van harte uitgenodigd om deze dag ook een introducee mee te nemen, om zo uw betrokkenheid bij de politiek te delen met een naaste. U ontvangt te zijner tijd meer precieze informatie over het programma en de verzamellocatie.

Opgeven kan per e-mail bij Rick van Buuren, r.vanbuuren@vvddrv.nl.

Het aantal plaatsen is beperkt, de deelnamelijst zal worden gevuld in volgorde van aanmelding.

Graag ontmoeten we u op woensdag 24 juni!

Met liberale groet,
VVD Voegt Toe

VVD Voegt toe