Lokale Netwerk Kromme Rijnstreek opgericht

Vanavond is het lokale netwerk Kromme Rijnstreek opgericht. De voormalige VVD afdelingen Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede bundelen hiermee de krachten en kunnen daardoor onze leden en politici beter faciliteren.

De kandidaten voor het nieuwe bestuur van het nieuwe lokale netwerk Kromme Rijnstreek stelden zich voor. Sybren van der Velden (voorzitter), Roy Zwierenberg (penningmeester) Dejan Juresic, Steven Verhaar (beide Communicatie en Campagne), Hein Vader (secretaris) en Fred Schenk (Opleiding en Talentontwikkeling) lichtten toe op welke wijze ze betrokken waren geraakt bij de partij en gaven aan graag het lokale netwerk verder op te bouwen. 

Naast het benoemen van het bestuur van het netwerk werd ook per gemeente een plaatselijke commissie benoemd en het huishoudelijk reglement vastgesteld. De commissie in Houten bestaat uit Gijs Flameling, Dejan Jurisic, Jolande Bruinsma en Fred Vos.

Overigens zal VVD Houten natuurlijk gewoon als fractie in de gemeenteraad van Houten blijven bestaan, de samenvoeging van de besturen van de drie gemeenten heeft vooral betrekking op het bundelen van krachten op organisatorisch vlak (opleidingen, administratie, partijfinanciƫn, etc).