Agenda raadsvergadering 4 en 6 juli a.s.

Komende week is de laatste week voor het zomerreces. Dat betekent dat er weer twee raadsvergaderingen zijn gepland: op dinsdag en donderdag. In dit artikel kunt u lezen waarover gedebatteerd wordt en wat er verder op de agenda staat.

In de debatraad van 4 juli wordt de heer Jarno Groenveld (D66) geïnstalleerd als raadslid. Vervolgens wordt gedebatteerd over de Perspectiefnota 2018, het verduurzamen van Zwembad de Wetering en de zienswijze ontwerpbegroting en beleidsplan 2018 Werk en Inkomen Lekstroom.

In de Perspectiefnota 2018 wordt vooruit gekeken naar het komende jaar; de politieke partijen geven dan aan waar zij vinden dat het geld van de begroting volgend jaar aan uitgegeven moet worden. Natuurlijk staat daarvan al veel vast (wettelijke taken, beheers-, personeels- en onderhoudskosten, etc), maar er kunnen wel degelijk nog keuzes gemaakt worden.

Agenda 4 juli (start 19:30 uur)


Op 6 juli wordt gedebatteerd over de Herijking van het armoedebeleid en een motie vreemd aan de orde van de dag met betrekking tot een proef voor een aangepast draaiprogramma Houtense windmolens. Na de schorsing wordt besloten over alle debatonderwerpen van dinsdag en donderdag.


Agenda 6 juli (start 20:00 uur)

04.0. Motie vreemd aan de orde van de dag m.b.t. Proef aangepast draaiprogramma Houtense windmolens