VVD Houten op Activiteitenmarkt 2 september

Op 2 september vindt van 10.00 - 16.00 uur de Activiteitenmarkt plaats op Het Rond in Houten. Uiteraard is VVD Houten ook met een kraam aanwezig. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Tijdens de meestal zeer goed bezochte Activiteitenmarkt presenteren verenigingen, stichtingen en organisaties die actief zijn in Houten zich met een kraam vol informatie of op andere wijze aan de Houtense bevolking. Zo ook de politieke partijen.

Uiteraard is VVD Houten ook met een kraam aanwezig. Tijdens de gehele dag zijn leden van de VVD fractie van de Houtense gemeenteraad aanwezig om met belangstellenden over de Houtense politiek van gedachten te wisselen. Zoals over “wat heeft de VVD al van haar verkiezingsprogramma van 2014 gerealiseerd” en “wat staat de VVD nog te doen voor er volgend jaar weer gemeenteraadsverkiezingen plaats vinden in 2018”.

Het is een goede gelegenheid voor de inwoners van Houten om met ideeën te komen en zich uit te spreken over wat zij van de VVD verwachten op lokaal niveau. VVD-wethouder Herman Geerdes zal zich regelmatig bij de kraam melden waar hij met inwoners, over wat de gemeente wel of juist niet doet, in gesprek zal gaan.

We hopen op deze dag veel gesprekken met de Houtense inwoners te voeren en nodigen iedereen van harte uit om langs te komen bij de VVD-kraam op Het Rond . Tot ziens op 2 september!

VVD fractie gemeenteraad Houten