Agenda raadsvergadering 7 november

Aanstaande dinsdag is er om 19:00 uur een gemeenteraadsvergadering gepland. In dit artikel kunt u lezen waarover gedebatteerd wordt en wat er verder op de agenda staat.

In de debatraad wordt eerst gesproken over de realisatie van een trap in het Theater Aan de Slinger. Tijdens het rondetafelgesprek over dit onderwerp werd ondubbelzinnig duidelijk dat dit een goed plan is. Met de investering in deze trap kan het theater haar ondernemerschap verder uitbreiden zodat de de subsidie omlaag kan. Een erg goed plan dus! 

Vervolgens wordt gesproken over de begroting van de gemeente over het komende jaar. Na jaren van goed ingrijpen in het huishoudboekje, met de VVD als hoeder van de schatkist, komen er nu weer jaren waarin ruimte voor nieuw beleid is. Wat de VVD fractie betreft is het eerst tijd voor lastenverlaging en het verbeteren van het groenonderhoud in de openbare ruimte! Lastenverlichting wordt de komend jaren gerealiseerd door teruggave van wat er nog in het potje dat de gemeente had om de crisis door te komen zit. Deze bestemmingsreserve economische crisis liep tot het eind van dit jaar, de VVD heeft succesvol gepleit om wat er over is terug te geven aan de mensen die dit opgebracht hebben: u dus. 


Agenda punten