Nog een bezoek in het kader van de Dag van de Ondernemer

Vandaag gingen VVD lijsttrekker Eef Stiekema en kandidaat raadslid Jan Rinkel in het kader van de Dag van de Ondernemer op bezoek bij Pand Pannenkoek.

Jan en Eef spraken eigenaar en ondernemer pur sang Lourens de Kruijf over kansen, belemmeringen en wat de gemeente kan doen om te faciliteren.

De Kruijf is al zijn hele leven bezig om kansen te zien en deze om te zetten in daden. Hierdoor werd hij van veehouder eigenaar van een bedrijf in tentenbouw en organisator van evenementen. Eerder dit jaar startte hij Pand Pannenkoek, dat een mooie zomer doormaakte.

In het prettige gesprek noemde de Kruijf zich over het algemeen gezien tevreden over de manier waarop de gemeente ondernemers tegemoet treedt. Wel had hij nog een tip: “Waar een gemeente achteraf controleert en optreedt, zou het nog beter zijn als bedrijven vooraf geïnformeerd worden over benodigde vergunningen”.

Het uitgestelde bezoek, de Dag van de Ondernemer was immers gisteren, werd afgesloten in een inmiddels vrijwel volgelopen restaurant waar ook voldoende keus bleek voor mensen die niet zo van pannenkoeken houden.

Zet cookies aan om de video te tonen.