Filmpje van het VVD bezoek aan Nick&Son

Afgelopen week bezocht de Houtense VVD fractie enkele bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Bekijk hier een filmimpressie van het bezoek.

Afgelopen week bezocht de Houtense VVD fractie enkele bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Hier kon u eerder al over lezen op deze pagina, ook zag u al een leuk filmpje van het bezoek aan het fruitbedrijf van Nico en Wilbert van Wijk in ‘t Goy.

Inmiddels is er ook een filmpje door kandidaat raadslid Karen Voshol gemaakt van het bezoek dat aan kledingwinkel Nick & Son op Het Rond gebracht werd. De fractieleden gingen hier in gesprek met eigenaar en voorzitter van winkeliersvereniging van Het Rond: Sjoerd Vermeulen. 

Ook hier werd met veel passie gesproken over de eigen onderneming en de ideeën die Sjoerd heeft over ondernemen in winkelcentrum Het Rond. Enkele jaren geleden, op het hoogtepunt van de crisis, investeerde Sjoerd in het vergroten van zijn winkel. Dit is precies het ondernemerschap dat Houten nodig heeft: met lef en zelfvertrouwen bouwen aan een betere toekomst! Het gaat nu gelukkig weer beter met de economie en ook de kledingbranche plukt hier de vruchten van. Sjoerd gaf aan blij te zijn met de dankzij de VVD verruimde openingstijden; zijn winkel is dan ook iedere zondag open waardoor zijn omzet is gestegen. Meer over het bedrijf is te lezen op https://www.nickandson.nl

Het waren nuttige bezoeken afgelopen week! We hebben weer goed kunnen horen wat deze ondernemers drijft en wat ze nodig hebben van de gemeente. Het belangrijkst? Ruimte om te ondernemen!


Zet cookies aan om de video te tonen.