VVD fractie bedankt Hospice voor goede werk

Zaterdagmiddag hield het Hospice Kromme Rijnstreek in Houten een zeer goed bezochte inloopmiddag. Fractievoorzitter Eef Stiekema ging langs om het goede werk van de vrijwilligers te steunen.

Bestuurslid en zorgvrijwilliger Ildith Hollander leidde Eef rond en liet zien hoe goed mensen in hun laatste levensfase verzorgd kunnen worden in een van de vier kamers. Daarnaast heeft het hospice een mooie gezamenlijke ruimte, keuken en een prachtige tuin.

Maar liefst 100 zorgvrijwilligers staan klaar voor de gasten, daarnaast zijn er vrijwilligers die voor het eten en de tuin zorgen. Naast de vrijwilligers is er altijd deskundige ondersteuning in de vorm van een verpleegkundige en is er een hospicearts oproepbaar. 

“Hoewel we al veel vrijwilligers hebben zoeken we nog nieuwe collega’s in ons team”, aldus Ildith. “Het werk geeft enorm veel voldoening en het is daarnaast gewoon ook gezellig.” Kijk als je geïnteresseerd bent eens op https://hospicekrommerijnstreek.nl/vrijwilligers om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Op deze website is ook informatie te vinden over mogelijkheden om het hospice te steunen

Namens de VVD fractie bedankte Eef de vrijwilligers, met enorm veel respect voor hun goede werk: bedankt!

NB De foto’s zijn bewust zo gemaakt dat er geen andere bezoekers op staan. Dat viel niet mee, want het was druk bij de inloopmiddag!