Centrale vergadering VVD Kamercentrale Utrecht

Op zaterdag 18 april wordt in Amersfoort de volgende Centrale Vergadering van de VVD Kamercentrale Utrecht gehouden. VVD leden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Locatie:     Eemhuis - Kadecafé, 
                 Eemplein 77 te Amersfoort,
Aanvang:  10.00 uur.

AGENDA:

  1. Opening en mededelingen.
  2. Vaststelling verslag Centrale Vergadering d.d. 15 november 2014.
    2bis Vaststelling verslag Centrale Vergadering HDSR 15 november 2014.
  3. Vaststelling balans en W&V 2014. Decharge DB.
  4. Terugblik campagne PS- en Waterschapsverkiezingen 2015.
  5. Stand van zaken vorming GS Utrecht en DB HDSR.
  6. Bestuursmutaties, zie onder. 
  7. Partijraad, meer hierover onder. 
  8. Agenda voorjaarscongres 29 en 30 mei 2015 (www.vvd.nl/av).
  9. Gedeputeerde, Statenfractie, Eerste en Tweede Kamerleden, Waterschapsfractie
  10. W.v.t.t.k., rondvraag en sluiting

Ad 6) ten aanzien van de bestuursmutaties is de heer J. Hagens aan het einde van zijn eerste bestuurstermijn gekomen in de functie van vice-voorzitter. Dhr. Hagens is herbenoembaar en heeft aangegeven voor herbenoeming in aanmerking te willen komen. Het bestuur stelt de vergadering voor dhr. Hagens in zijn functie te herbenoemen. Mw. Bottema, algemeen bestuurslid is aan het eind van haar eerste bestuurstermijn gekomenen en is herbenoembaar. Dhr. van de Wetering, jongere bestuurslid cf. art 11 lid 7 HR is eveneens aan het eind van zijn eerste bestuurstermijn gekomen en is herbenoembaar. Beiden hebben aangegeven voor herbenoeming in aanmerking te willen komen. 

De ledenvergadering van de afdelingen zijn tot het stellen van tegenkandidaten bevoegd. Tegenkandidaten kunnen bij de secretaris van de Kamercentrale worden voorgedragen tot uiterlijk 14 dagen voor de datum van de Centrale Vergadering met bijsluiting van cv en instemmingsverklaring

Ad 7) over de partijraad eht volgende: de heer Dittewig is inmiddels aan het eind van zijn laatste termijn gekomen en dient af te treden. Dhr. Kolff, voormalig gewoon lid van de partijraad is gezien zijn voorzitterschap van de Kamerentrale Utrecht inmiddels lid van de partijraad q.q. Hierdoor ontstaan er twee vacatures in de Partijraad. Het bestuur van de Kamercentrale draagt twee kandidaten voor ter invulling van de vrijgevallen plaatsen. Het betreft hier de heren: J. van Hardeveld uit Veenendaal en F.J. Vos uit Houten. Tegenkandidaten kunnen worden voorgedragen voor de Centrale Vergadering met bijsluiting van cv.