Weet u al wie in de provincie uw stem verdient?

Wilt u ook dat Utrecht een provincie is waar mensen zich vrij voelen en geen last hebben van onnodige regels? Waar goede verbindingen zijn tussen steden en dorpen?

Een provincie waar wonen en werken verbonden zijn met ontspannen en ondernemen en onze inwoners voldoende ruimte hebben om zich te ontwikkelen? De VVD-Statenleden zetten zich in voor een provincie waar mensen, jong en oud – ongeacht hun herkomst – veilig, in vrijheid en verantwoordelijkheid samenleven.

Verkiezingsprogramma VVD Utrecht

De leden van de Provinciale- een Gedeputeerde Staten zijn integere volksvertegenwoordigers en bestuurders die midden in de samenleving staan. Als VVD communiceren wij open en leggen verantwoording af voor gemaakte keuzes. Wij ondersteunen inwoners door een efficiënt bestuur en een ambtelijk apparaat dat zich verplaatst in wensen en behoeften van de inwoners. De VVD reageert snel en levert kwaliteit. Om dit te realiseren, heeft de VVD de doelstellingen voor de Statenperiode 2015-2019 in elk apart hoofdstuk concreet uitgewerkt. Deze hoofdstukken kunt u hier lezen.

Kieskompas

Heeft u nog hulp nodig bij het maken van uw keuze? Gebruik dan Kieskompas om te bekijken op wie u zou moeten stemmen.

klik hier voor hulp bij uw keuze