HoutenFM met Eef Stiekema en Anita Vlam in 'Daar Hou Ik U Aan'

Vorige week was VVD Houten fractievoorzitter Eef Stiekema in de uitzending van het HoutenFM programma 'Daar Hou Ik U Aan'. Presentatoren waren Arthur Vierboom en Maja Verweij Het eerste uur ging het veelvuldig over de raadsvergadering van 10 februari waarin een van de belangrijkste speerpunten van de VVD werd gerealiseerd: de verruiming van winkelopeningstijden. Ook werd gesproken over het raadsvoorstel waarbij besloten werd dat de firma van Dort niet mag verplaatsen naar hun zo gewenste lokatie aan de Beusichemseweg. VVD Houten maakte zich sterk voor de verplaatsing, maar zag helaas een meerderheid van de raad tegen stemmen.

In het tweede uur van de uitzending had Eef Stiekema als gast Anita Vlam van de provinciale fractie uitgenodigd. Anita kon in de uitzending goed duidelijk maken waarom het belangrijk is om op 18 maart te gaan stemmen en waarom het nog belangrijker is om op de VVD te stemmen. Zo was de VVD fractie in Provinciale Staten een grote voorstander van de aansluiting van Houten op de A12; het was gedeputeerde Remco van Lunteren (VVD) die deze belangrijke knoop doorhakte.

U kunt de uitzending terugluisteren op www.OmroepHouten.nl 

De hoofdrolspelers met op de voorgrond Anita Vlam en Eef Stiekema.

Op de foto op de voorgrond Anita Vlam en Eef Stiekema, in het midden verslaggever Maja Verweij. Het trio wordt geflankeerd door de mannen die de uitzending technisch mogelijk maakten. Niet op de foto staat Arthur Vierboom, die de uitzending samen met Maja deed.