Winnaar Activiteitenmarkt actie ‘win een diner met een goed idee’ bekend

Tijdens de activiteitenmarkt bood de Houtense VVD mensen de kans om een dinerbon te winnen. Door aan te geven hoe je over een aantal onderwerpen denkt en dit toe te lichten of een idee aan te leveren kon je een dinerbon winnen. Vandaag kreeg de winnaar de dinerbon overhandigd.

De winnaar is Sweta Buckens, zij wilde met haar idee graag een onderwerp bij ons aanbrengen waar ze al langer aandacht voor probeert te krijgen. 

Sweta: “In Houten Zuid zijn de speeltuintjes vaak uitgerust met dezelfde soort toestellen. Deze zijn vaak ook nog eens niet geschikt voor de jongste jeugd va 0-4 jaar. Door de diversiteit van toestellen af te stemmen op alle leeftijdscategorieën kan ook de jongste jeugd zich beter motorisch ontwikkelen. Als de speelplekken daarnaast worden voorzien van bijvoorbeeld picknick tafels en -banken kunnen de speelplaatsen ook een belangrijke rol spelen in het ontmoeten van ouders, opa’s en oma’s of andere buurtgenoten.”

De VVD fractie vond haar inbreng het meest sympathiek van alle ingediende ideeën en gunde haar dus de dinerbon voor €50 van Brasserie & Zo. Sweta ontving de bon uit handen van fractieassistent Adam Hadi. 

Fractievoorzitter Eef Stiekema, raadslid Karen Voshol en Adam spraken verder met Sweta en haar man Stan over de mogelijkheden die er zijn om haar idee te realiseren. Later meer hierover!