VVD-ledendag

Wij VVD'ers hebben een ding gemeen: we vinden Nederland een geweldig land, maar het is nog niet af. Nederland moet sterker en beter uit de economische crisis komen en we willen dat het een land wordt waarin elke Nederlander, nog meer dan nu al het geval is, in vrijheid, veiligheid en welvaart kan leven. Zodat elke Nederlander de ruimte heeft om te proberen op zijn eigen manier gelukkig te worden.

Aan dat Nederland werken we hard. Vaak tegen de wind in. Als lid geeft u daar onmisbare steun aan. Daarom bieden we u tijdens de VVD-ledendag op zaterdag 31 januari graag een kijkje in de keuken van de Nederlandse politiek: de Tweede Kamer. U kunt rondleidingen krijgen, kennismaken met de werking van ons parlement en vanzelfsprekend is er ruime gelegenheid om persoonlijk van gedachten te wisselen met elkaar en met onze politici.

U kunt zich aanmelden voor de VVD-ledendag via MijnVVD (tab 'bijeenkomsten'; keuze voor VVD-ledendag, keuze voor ochtendprogramma of middagprogramma) of door een e-mail te sturen naarledendag@vvd.nl. Als u iemand in uw omgeving kent die de VVD een warm hart toedraagt en de VVD beter wil leren kennen, dan is ook hij of zij op 31 januari van harte welkom. 

Tweede Kamer