Nieuwe vormgeving website VVD Houten

Tijdens het politieke reces is hard gewerkt om de website van VVD Houten in een nieuw jasje te steken. Op deze pagina kunt u meer lezen over de nieuwe vormgeving die er voor zorgt dat alles nog overzichtelijker is weergegeven.

Onder het kopje 'Nieuws' kunt u uiteraard onze bijdragen vinden. Of het nu om statements gaat die uitgesproken werden in een gemeenteraadsvergadering, lokaal VVD nieuws of onze mening over lokale ontwikkelingen. Als u onze website bezoekt, komt u automatisch op de pagina met onze nieuwsberichten,

Onder 'Standpunten' vindt u, onderverdeeld in diverse thema's, eenvoudig terug waar wij voor staan. 

Bij 'Activiteiten' staat wat wij op de agenda hebben staan en waar dit plaatsvindt. 

Als u op 'Mensen' klikt ziet u wie er deel uitmaken van de fractie, wie wethouder is en hoe het bestuur van de lokale afdeling is vormgegeven. Via de icoontjes boven de foto's kunt u eenvoudig een mail sturen naar de betreffende persoon of een kijkje nemen op de Facebookpagina van VVD Houten. Ook hebben enkele van ons een icoontje welke verwijst naar de LinkedIn of Twitterpagina.

Bij 'Info' kunt u diverse informatie vinden: contactgegevens, het verkiezingsprogramma van VVD Houten, de tekst van het collegeakkoord, de portefeuilleverdeling in de VVD Fractie en de portefeuilleverdeling in het college.

Zoals u gewend bent zullen wij regelmatig nieuwe informatie op onze website zetten. De fractie van VVD Houten wenst u veel leesplezier!