Doen wat nodig is.

Wij doen wat nodig is. Om Nederland veilig en stabiel te houden. Voor een vrij, veilig en welvarender Nederland. Steun ons in de strijd dat voor elkaar te krijgen. Steun Dilan!

Vandaag vindt het verkiezingscongres van de landelijke VVD plaats. Dit congres staat grotendeels in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023. Een congres met de Algemene Vergadering, waar we het verkiezingsprogramma vaststellen en een speech van onze nieuwe lijsttrekker.

Kun je niet aanwezig zijn op het congres, maar wil je het wel graag volgen. Kijk dan op vanaf 09:30 live mee via deze link.

Op de kandidatenlijst voor de verkiezingen staat ook een Houtense inwoner: Daan Vermeulen! Daan is behalve kandidaat voor de Tweede Kamer ook voorzitter van het Houtense VVD netwerk.

Daan stelt zich graag even voor: “ Ik ben Daan Vermeulen, woonachtig in Houten samen met mijn vrouw en zwarte labrador. Geboren in de achterhoek (Doetinchem), maar opgegroeid in Waalwijk. In het dagelijks leven ben ik arts in opleiding tot arts infectieziektebestrijding/arts M&G bij de GGD regio Utrecht.

Sinds 2007 ben ik lid van de VVD en sinds ik in Houten woon ben ik “echt” actief geworden. Eerst als secretaris van het netwerk Kromme Rijnstreek en na de splitsing voorzitter van het netwerk Houten. Verder houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met een lokale coöperatie die collectief duurzame energie opwekt, en hier ben ik secretaris. Verder rij ik graag op mijn motor, game graag of ga lekker wandelen met mijn hond. Ik stel mij graag kandidaat omdat ik graag mijn expertise en ervaring als arts wil toevoegen aan de kamer om zo de zorg en gezondheid in Nederland beter te maken.” 

Je vindt hem terug op plaats 71, de volledige kandidatenlijst vind je hier.