Rondje in Het Water: veel tevreden inwoners en nog wat tips voor verder verbeteren

Vandaag gingen we in stijl in de wijk Het Water langs de deuren met drie VVD kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november aanstaande.

In de rondgang vroegen we aandacht voor de verkiezingen en de kandidaten die bij ons waren: Sofie Hermans (nr. 2), Hester Klein Lankhorst (nr. 36) en natuurlijk onze Houtense kandidaat Daan Vermeulen (nr. 71).  

Weer hoorden veel positieve geluiden van blije, tevreden inwoners. Daarnaast waren er ook wat tips over de openbare ruimte (losse klinkers in de straat), geluid van de Rondweg (graag de geluidswal verhogen of stiller asfalt), meer verdraagzaamheid voor elkaar in de politiek (zeker!) en actie tegen overlast bij de Avonturijn. Te vaak moet de conciërge daar ‘s ochtends voordat de kinderen komen drugszakjes van het plein verwijderen, graffiti melden of schade (laten) repareren. De school is hierover al wel in gesprek met de gemeente en politie, maar dat heeft nog niet geholpen. We nemen de suggestie mee om met cameratoezicht te zorgen dat deze overlast wordt verminderd.  

Ondanks de regen was het weer een leuk en leerzaam rondje door de wijk!